Palvelut

Otamme vastaan:

Purkubetonin vastaanotto

Purkubetoni on erilaisista purkukohteista syntyvää jätettä, joka kierrätetään uusiokäyttöön. Lue lisää purkubetonin uusikäytöstä kohdassa betonimurskeiden myynti. Otamme vastaanpääkaupunkiseudun purkukohteista syntyvää betonijätettä pienet ja isot kohteet betonit ja tiilet harjaterästä ja muita rautoja sisältäviä purkubetoneja

 

Puujätteiden vastaanotto

Circulation Oy käsittelee kaiken polttokelpoisen, käsittelemättömän tai pintakäsitellyn puumateriaalin. Puujätteen hyötykäyttö vähentää yrityksesi tai taloutesi jätekuluja ja parantaa hyötykäyttöastetta. Vastaanotettavia puujätteitä ovat:

puhtaat puut, kannot ja risut sekä purkupuuaines

Lue lisää puujätteiden vastaanotosta klikkaamalla OHJEET-sivulta. Circulation Oy toimittaa haketetun jätepuun kaukolämpöä ja sähköä tuottaviin voimalaitoksiin.

 

Lumen vastaanotto

Otamme vastaan auraus- ja pihalumikuormia ennakkoilmoitusten perusteella. Palvelemme arkisin klo 6-21 Viinikanmetsän toimipisteellä. Tiedustelut ja lumentuonti-ilmoitukset puhelimitse +358409661411.

 

Myymme:

Betonimurske

Betonimurskeiden myynti

Tällä hetkellä annamme betonimursketta veloituksetta noutaville! Oikeudet muutoksiin pidätetään. Circulation tuottaa kierrätettyä betonimursketta hyötykäytettäväksi esimerkiksi maarakennuskohteille. Betonimurske soveltuu hyödynnettäväksi muun muassa seuraavissa kohteissa: – tiet, kadut, pyörätiet ja jalkakäytävät sekä niihin välittömästi liittyvät alueet, kuten pysäköintialueet ja ratapihat – teollisuus-, jätteenkäsittely- ja lentoliikenteen tiet ja varastointialueet.- Tällä hetkellä annamme ilmaiseksi betonimursketta! Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tilaa tilauslomakkeella. Uusiokiviaineksen eli betonimurskeen hyödyntämisestä on tehtävä ilmoitus paikalliselle elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselle. Autamme tarvittaessa ilmoituksen laatimisessa. Lisätietoja ELY-keskus Uusimaa.


Puutarhamulta

Puutarhamullan myynti 

Circulation Oy:n puutarhamulta on korkealaatuinen käyttövalmis yleismulta, joka soveltuu erinomaisesti pihapuutarhoihin ja nurmikoiden kasvualustaksi. Puutarhamultamme sisältää kasvien tarvitsemat perusravinteet hitaasti liukenevassa muodossa, ilman lisättyjä kemiallisia ravinteita. Tarjoomaamme kuuluu myös Mäntykatekuorikate. Nouda tai tilaa kotiinkuljetus Viinikanmetsän toimipisteestä voit noutaa tarvitsemasi maanrakennusainekset, puutarhamullan ja kuorikkeen kuormattuna niin peräkärryihin kuin kuorma-autoihin.Tarjoamme puutarhamultaa ja muita tuotteitamme myös kotiin kuljetettuna.Lisätiedot ja saatavuus +358409661411 tai info@circulation.fi. 

Comments are closed.