Yrityksestä

Kiertokulkua mahdollistamassa.

 

Purkubetoni. Puujätteet. Rakennus- ja energiajätteet.
Betonimurskeet. Puutarhamulta. Mäntykuorikate. Lumen vastaanotto.

 

Circulation Oy on vuonna 2012 perustettu ympäristöpalveluihin keskittynyt vantaalainen yritys. Englanninkielinen nimemme Circulation tarkoittaa kierrätystä, kiertoa ja kiertokulkua. Toimintamme ydin muodostuu rakennusalan ja metsänhoitoalan materiaalien hyötykäytön asiantuntemuksesta sekä kierrätystuotteista. Kannustamme kierrätysmateriaalien käyttöön rakennetuissa ympäristöissä. Tarjoomaamme kuuluvat myös multa ja kuorikate piha-alueiden viimeistelyyn.

Poikkea kehätieltä meille Sijaintimme Vantaan Viinikanmetsässä isojen väylien varrella, Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä on logistisesti erinomainen. Standardihinnoittelumme ansiosta palvelemme asiakaskuntaamme selkeästi, nopeasti ja tasapuolisesti. Hyvä sijainti, pitkä aukioloaika, selkeä hinnasto ja asiantuntemuksemme helpottavat asiakkaidemme asiontia. Asiakaskuntamme koostuu erikokoisista rakennus- ja maanrakennusalan yrityksistä pääkaupunkiseudulta sekä kuluttaja-asiakkaista.

Olemme olemassa sinua varten! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse ja poikkeamalla paikan päällä Viinikanmetsässä. Yhteystiedot löytyvät vierestä. 

Comments are closed.