Kiertotalouspalvelut
Mitä teemme

Näin mahdollistamme kiertotaloutta

Toimintamme edistää koko yhteiskunnan kiertotalouden tavoitteisiin pääsemistä. Me kierrätämme niitä jätteitä, joiden olemassaoloa tavallinen kuluttaja ei tule aina edes ajatelleeksi. Muun muassa purettavista kerrostaloista saadaan käsittelyn jälkeen kierrätysmateriaalia, jota voidaan käyttää esimerkiksi tien pohjarakenteessa ja risuista tai kannoista valmistamallamme murskeella tuotetaan lämpöä voimalaitoksissa.

Materiaalin vastaanotto

Vastaanotamme laitoksillamme kattavasti erilaisia rakennus- ja purkumateriaaleja. Meille voi tuoda esimerkiksi betoni- ja tiilijätettä, purkupuuta, rakennusjätettä, sekalaisia maa-aineksia, kantoja ja risuja sekä muita luonnonmateriaaleja. Vastaanotamme myös hiekkaa, haravointijätettä ja talvisin lumikuormia.

Lue lisää

Myytävät materiaalit

Vastaanotetut jakeet käsittelemme laitoksillamme kierrätysmateriaaliksi, jolla voidaan korvata arvokkaita ja neitseellisiä luonnonvaroja. Valmistamiamme kierrätysmateriaaleja ovat muun muassa betonimurske sekä puuhake, jota myymme asiakkaillemme hyötykäyttöä varten.

Lue lisää

Miten materiaalin kierto tapahtuu?

Otamme vastaan

Otamme vastaan rakennus- ja purkumateriaaleja kuten betoni- ja tiilijätettä, purkupuuta ja rakennussekajätettä. Osa laitoksistamme ottaa vastaan myös kantoja, risuja ja muita luonnonmateriaaleja kuten sekalaisia maa-aineksia, hiekkaa ja haravointijätettä.

Tuontiohjeet

Käsittelemme

Käsittelemme vastaanotetun materiaalin muun muassa murskaamalla ja seulomalla siten, että mahdollisimman suuri osa siitä voidaan käyttää uudelleen hyötykäyttöön soveltuvissa kohteissa.

Tutustu laitoksiimme

Myymme materiaalin jatkokäyttöön

Myymme CE-merkittyä betonimursketta hyötykäyttökohteisiin sekä bio- ja kierrätyspolttoaineita voimalaitoksiin.

Nouto-ohjeet

Circulation yrityksenä

Meidät tunnetaan kiertotalousalan asiantuntevasta osaamisesta, monipuolisesta vastaanottovalikoimasta sekä laitoksista pääkaupunkiseudun parhaimmilla sijainneilla. Circulation Oy perustettiin vuosien kokemuksen ja kiertotalousalan pitkän asiantuntemuksen pohjalta vuonna 2012.

Edistämme kiertotaloutta vastaanottamalla rakennus- ja purkumateriaaleja, kuten betoni- ja tiilijätettä, purkupuuta ja sekalaista rakennusjätettä laitoksillamme. Vastaanotetut materiaalit käsitellään kierrätysmateriaaleiksi, joita voidaan hyötykäyttää luonnonmateriaalien sijaan esimerkiksi maanrakentamisessa tai lämmöntuotannossa - tai edelleen kierrätyksessä.

Tutustu meihin