Meistä
Avoimet työpaikat

TÖIHIN CIRCULATIONILLE

Circulation on kierrätys- ja ympäristöpalveluihin keskittynyt uuden ajan yritys. Meidät tunnetaan kiertotalousalan asiantuntevasta osaamisesta, monipuolisesta vastaanottovalikoimasta sekä kierrätyslaitoksista pääkaupunkiseudun parhaimmilla sijainneilla. Yhdessä luomme uutta, kestävämpää yhteiskuntaa ja pidämme huolta ympäristöstä.

Näytä avoimet työpaikat

ME OLEMME CIRCULATION

Toimimme tällä hetkellä kuudessa toimipisteessä. Henkilöstömme koostuu kiertotalousalan ammattilaisista, jotka työskentelevät erilaisissa tehtävissä niin laitoksilla kuin toimistollakin. Meille on tärkeää, että jokainen työpäivä on hyvä päivä. Haluamme, että töihin on aina kiva tulla. Siksi panostamme hyvään työilmapiiriin, henkilöstön hyvinvointiin ja rentoon tekemiseen - unohtamatta kuitenkaan yhteisiä arvoja ja tavoitteita kiertotalouden edistämiseksi.

Meillä työskentelevät yhdessä niin laitosten koneenkuljettajat, myyjät kuin taloushallintokin. Jokainen työntekijä on meille yhtä tärkeä. Haluamme ravistella perinteistä organisaatiorakennetta työskentelemällä tiiviissä yhteistyössä toistemme kanssa. Mahdollistamme myös työssä etenemisen tällä äärimmäisen mielenkiintoisella alalla, jossa näemme loputtomasti mahdollisuuksia.

MITÄ TYÖNTEKIJÄMME SANOVAT

Moni työntekijöistämme on ollut mukana toiminnan aloittamisesta asti eli jo yli kymmenen vuoden ajan! Vaihtuvuus työntekijöidemme keskuudessa on ollut vähäistä. Olemme saaneet kiitosta ja kehuja hyvästä työilmapiiristä sekä siitä, että kuuntelemme työntekijöitämme ja mahdollistamme myös urakehityksen ja kouluttautumisen työn ohella. Tyytyväinen henkilöstö on meille kunnia-asia ja pidämme henkilökunnastamme huolta muun muassa hyvillä työsuhde-eduilla.

"

Aloitin työt Circulationilla vuonna 2016. Aluksi toimin vaakavastaavana ja konekuskina opintojeni ohella. Viimeiset neljä vuotta olen pyörittänyt Vantaan laitosta - ensin työnjohtajan ja viimeisimmäksi laitospäällikön roolissa.

Työssäni saan työskennellä monipuolisesti eri sidosryhmien kanssa ja tämän ansiosta myös viihdyn töissä hyvin.

Parasta työtehtävissäni on päästä seuraamaan ja vaikuttamaan lähietäisyydeltä eri materiaalien kulkuun työmaalta laitokselle ja prosessien jälkeen takaisin kiertoon.

Niklas, laitospäällikkö
"

Työskentelin ennen Circulationille siirtymistä 15 vuotta hevosalalla. Vuoden 2022 alussa päätin tarttua uusiin haasteisiin ja aloitin työt Circulationilla.

Ala oli minulle uusi. Sain kuitenkin huolellisen perehdytyksen tehtäviini ja aloitin Järvenpään laitoksella vaakatyöntekijänä. Opin myös käyttämään erilaisia työkoneita ja pystyin työskentelemään monipuolisesti laitoksen eri tehtävissä.

Alkuvuodesta 2023 siirryin uuden myyntitiimin assistentiksi. Työtehtäväni ovat monipuolisia ja olen saanut taas uusia mielenkiintoisia haasteita. Työyhteisö on positiivinen ja kannustava.

Olen viihtynyt todella hyvin Circulationilla ja oppinut paljon kierrätysalasta. Näen tulevaisuuden alalla ja tässä yrityksessä valoisana.

Nette, myyntiassistentti
"

Olen työskennellyt Circulationilla kolme vuotta erilaisissa koneenkuljettajan tehtävissä. Pääpaino omassa työssäni on rakennusjätteen käsittelyssä sekä pyöräkuormaajan kuljettajana laitoksilla.

Viihdyn Circulationilla, koska saan tehdä töitä mukavien työkavereiden kanssa ja työilmapiiri täällä on hyvä.

Parasta omassa työssäni on, että pääsee tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä ja sitä kautta auttamaan myös muita.

Silver, pyöräkuormaajan kuljettaja

Avoimet työpaikat

Oletko kiinnostunut työskentelystä kasvavalla kiertotalousalalla? Arvostatko hyvää työilmapiiriä ja jaat yrityksemme arvot kestävästä kehityksestä? Me arvostamme osaamistasi ja haluamme, että sinä kuten koko henkilöstömme viihdytte työpaikalla, ihan joka päivä.

Katso, onko meillä tällä hetkellä sinua kiinnostavia avoimia tehtäviä. Jos ei ole, voit aina jättää avoimen hakemuksen.

Avoin hakemus