“Luotettava kumppani, jonka kanssa asiat toimivat niin kuin sovitaan” – Kuljetusliike Sirén on tyytyväinen yhteistyöhön Circulationin kanssa

Blogi
26.3.2024

Kuljetusliike Sirén ja Circulation ovat tehneet yhteistyötä jo päälle vuoden verran. Yhteistyötä on viime aikoina myös laajennettu.

Kuljetusliike Sirén (Kuljetus Oy Markku Sirén) on yli 30 vuotta pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla toiminut kuljetusalan yritys, joka tarjoaa vaihtolavoja, nostureita ja vaihtolava-autoja asiakkailleen. Yrityksen toimialueeseen kuuluu muun muassa erilaisten työmaiden rakennus- ja purkujätteiden kuljetusta jatkokäsiteltäväksi.

Näitä jätteitä Kuljetusliike Sirén on toimittanut Circulationin laitoksille.

– Circulation valikoitui meille yhteistyökumppaniksi ensin kilpailukykyisten hintojen ja laitosten sijainnin vuoksi. Ajan saatossa olemme huomanneet, että tämä oli hyvä valinta muistakin syistä, Kuljetusliike Sirénin toimitusjohtaja Mikko Sirén kertoo.

Yhteistyön jatkuessa Circulation on vakuuttanut Sirénin luotettavalla ja suoraviivaisella toiminnallaan. Laitosten sijainti on yrityksen tarpeiden kannalta ihanteellinen ja niissä käyminen on aina nopeaa ja jouhevaa.

– Kaikki sujuu kuten pitääkin ja asiat toimivat niin kuin sovitaan. Reilu ja rehti meininki tekee yhteistyöstä helppoa.

Nopeaa ongelmanratkaisua ja asiantuntevaa palvelua

Ongelmia yhteistyössä ei ole Sirénin mukaan liiemmin ollut. Alkuaikoina jonkin verran päänvaivaa aiheutui epäselvyyksistä jätekuormien punnituksessa, mutta tähän puututtiin Circulationin puolelta nopeasti.

– Sen jälkeen en ole kuullut meidän kuskeilta mitään poikkipuolista palautetta. Kun kuormat kulkevat ja hommat hoituvat niin kaikkihan on silloin erittäin hyvin, Sirén toteaa.

Circulation vakuuttaa myös asiantuntemuksella ja palvelun laadulla. Aina kun joku asia askarruttaa, siihen saa nopeasti vastauksen. Tämä säästää aikaa ja helpottaa päivittäistä työntekoa huomattavasti.

Usein nousee esiin kysymyksiä esimerkiksi siitä, että mikä materiaali menee mihinkin jätelajikkeeseen.

– Meidän toimintaan vaikuttaa paljon, kun näiden miettimiseen ei tarvitse käyttää aikaa, Sirén kertoo.

Toiveena yhä tiiviimpi yhteistyö

Viime aikoina yhteistyö Kuljetusliike Sirénin ja Circulationin välillä on laajentunut, kun yritysten välille on kehkeytynyt muun muassa kaluston ja kuljetusten ostamista puolin ja toisin.

– Vähän ristiin rastiin on menty, me autamme välillä Circulationia ja he meitä, mikä nyt tarve sattuu kulloinkin olemaan, Sirén sanoo.

Sirén on tyytyväinen yhteistyön laajentumiseen ja toivoo sen jatkossa laajentuvan entisestään. Hyvät yhteistyökumppanit ovat hänen mukaansa jokaisen yrityksen tärkeä voimavara.

– Circulationin väen kanssa on aina mukavaa ja jouhevaa asioida. Tällä tiellä on hyvä jatkaa.

Kun kierrätykseen ja hyötykäyttöön liittyvät asiat mietityttävät, ota yhteyttä! Lue myös lisää Circulationin toiminnasta ja laitoksista.

Takaisin artikkelilistaan