Nopeaa ja toiveita vastaavaa toimintaa – MMK Restaurointi kiittää Circulationia laadukkaasta palvelusta

Blogi
8.5.2024

Pääkaupunkiseudulla toimiva MMK Restaurointi Oy on ollut Circulationin asiakas noin vuoden ajan. Yhteistyö on toiminut mallikkaasti.

– Circulation valikoitui meille yhteistyökumppaniksi kilpailutuksen kautta, MMK Restaurointi Oy:n työnjohtaja Eetu Kärkkäinen sanoo.

MMK Restaurointi tarjoaa muun muassa julkisivusaneerauksia, parvekeremontteja ja vesikattoremontteja. Pääosin yritys toimii pääurakoitsijana taloyhtiöiden julkisivuremonteissa.

Erilaista rakennusjätettä syntyy suhteellisen isolla volyymilla. MMK Restaurointi toimittaa kaikki työmailtaan tulevat jätteet Circulationin kierrätyslaitoksille.

Toiveisiin vastataan aina

Yhteistyö on ollut Kärkkäisen mukaan nopeaa, jouhevaa ja toiveiden mukaista.

Aivan alkuvaiheessa oli jonkin verran ongelmia logistiikan nopeuden kanssa. Kärkkäinen kokee, että sopivia toimintamalleja vielä haettiin.

– Tosi nopeasti tahti muuttui vastaamaan meidän tarvetta, eli toiminta parani eikä sen jälkeen ole ollut mitään ongelmia.

Kärkkäinen arvostaa Circulationin kanssa asioidessa kommunikaation suoruutta ja luontevia kontakteja henkilökuntaan. Joustavuutta suuntaan jos toiseen löytyy aina, kun sitä tarvitaan.

Yhteistyön sujuvuuteen vaikuttaa myös se, että Circulation ottaa yhteistyökumppanin toiveet aina tosissaan ja pyrkii vastaamaan niihin nopeasti.

– Aina kun täältä meiltä jotain huudellaan niin Circulation vastaa, niin sitä oikeastaan voisi kuvailla, Kärkkäinen nauraa.

Yhteistyö jatkuu

Kärkkäisen mukaan Circulationin etuja kilpailijoihin nähden ovat hinta ja laitosten sijainti. Circulationin toimintapiiri on laaja, mikä puolestaan vastaa MMK Restauroinnin tarpeisiin.

Asiakaspalvelu on yhteistyön alusta asti ollut tehokasta ja jouhevaa. Circulation pyrkii Kärkkäisen kokemuksen mukaan olemaan yhteistyökykyinen ja nopeasti kehittyvä yhteistyökumppani.

– Me olemme todella tyytyväisiä asiakkaita. Koemme, että meistä ja meidän tarpeista pidetään hyvää huolta.

Tulevaisuudessa yhteistyö Circulationin kanssa jatkuu. Kärkkäinen kokee, ettei hyvää palvelua ole tarvetta vaihtaa toiseen. Päinvastoin, hän haluaisi nähdä Circulationin toiminnan laajenevan entisestään.

– Jos Circulation haluaa laajentaa rahtipalveluiden puoleen niin täältä kyllä löytyy innokas asiakas, Kärkkäinen vinkkaa.

Takaisin artikkelilistaan