Circulation

Kierrätys- ja ympäristöpalvelut

Viinikkalan laitoksella otamme vastaan purkubetonia, purkupuuta sekä rakennussekajätettä. Nämä materiaalit käsitellään laitoksella, josta ne myydään eteenpäin hyötykäyttökohteisiin kierrätysmateriaalina. 

Vastaanotettavat materiaalit

Myytävät materiaalit

Betonimurske

Circulation tuottaa kierrätettyä, CE-merkittyä betonimursketta hyötykäytettäväksi esimerkiksi maarakennuskohteille. Betonimurske soveltuu hyödynnettäväksi muun muassa seuraavissa kohteissa: – tiet, kadut, pyörätiet ja jalkakäytävät sekä niihin välittömästi liittyvät alueet, kuten pysäköintialueet ja ratapihat – teollisuus- ja varastointialueet. Betonimurskeella korvataan luonnonkiviaineksen käyttöä maarakentamisessa. Betonimurskeiden toimitus Circulation Oy:n toimitusehtojen mukaisesti.

Bio- ja kierrätyspolttoaineet

Tuotamme bio- ja kierrätyspolttoaineita erilaisista puu- ja energiamateriaaleista voimalaitoksille. Ole yhteydessä myyntiimme!

Multa

Circulation Oy:n puutarhamulta on korkealaatuinen käyttövalmis yleismulta, joka soveltuu erinomaisesti pihapuutarhoihin ja nurmikoiden kasvualustaksi. Puutarhamultamme sisältää kasvien tarvitsemat perusravinteet hitaasti liukenevassa muodossa, ilman lisättyjä kemiallisia ravinteita. Tarjoomaamme kuuluu myös Mäntykatekuorikate. Nouda tai tilaa kotiinkuljetus Viinikanmetsän toimipisteestä voit noutaa tarvitsemasi maanrakennusainekset, puutarhamullan ja kuorikkeen kuormattuna niin peräkärryihin kuin kuorma-autoihin.

Jätä tarjouspyyntö

Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme tai haluatko meiltä tarjouksen?

Lähetä meille viesti alla olevan lomakkeen avulla, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Tarvitsetko lisätietoja tai mietityttääkö jokin aiheeseen liittyvä? Kysy lisää kierrätyksen ammattilaisilta!