Circulation

Kierrätys- ja ympäristöpalvelut

Otamme vastaan purkubetonia, purkupuuta, sekalaista rakennusjätettä sekä risuja ja kantoja. Vastaanotetut materiaalit käsitellään ja toimitetaan eteenpäin hyötykäyttökohteisiin kierrätysmateriaalina. 

Vastaanotettavat kierrätysmateriaalit

Myytävät kierrätysmateriaalit

Betonimurske

Circulation tuottaa CE-merkittyä betonimursketta purkubetonista ja -tiilestä hyötykäytettäväksi ympäristöystävällisesti maanrakennuskohteissa. Käyttökohteita ovat MARA-asetuksen (843/2017) mukaan mm.

  • yleiset tiet, kadut, pyörätiet ja jalkakäytävät sekä niihin välittömästi liittyvät, tien pitoa tai liikennettä varten tarpeelliset alueet (poislukien meluesteet)
  • pysäköintialueet
  • urheilukentät sekä virkistys- ja urheilualueiden reitit
  • ratapihat sekä teollisuus-, jätteenkäsittely- ja lentoliikenteen alueiden varastointikentät ja tiet.

Betonimurskeella korvataan luonnonkiviaineksen käyttöä maarakentamisessa.

Ennen betonimurskeen hyödyntämistä tulee tehdä ns. MARA-ilmoitus alueelliselle ELY-keskukselle. Autamme mielellämme ilmoituksen tekemisessä.

Betonimursketta toimitetaan Circulation Oy:n toimitusehtojen mukaisesti.

Bio- ja kierrätyspolttoaineet

Tuotamme bio- ja kierrätyspolttoaineita erilaisista puu- ja energiamateriaaleista voimalaitoksille. Ole yhteydessä myyntiimme!

Multa

Circulation Oy:n puutarhamulta on korkealaatuinen käyttövalmis yleismulta, joka soveltuu erinomaisesti pihapuutarhoihin ja nurmikoiden kasvualustaksi. Puutarhamultamme sisältää kasvien tarvitsemat perusravinteet hitaasti liukenevassa muodossa, ilman lisättyjä kemiallisia ravinteita. Tarjoomaamme kuuluu myös Mäntykatekuorikate. Nouda tai tilaa kotiinkuljetus Viinikanmetsän toimipisteestä voit noutaa tarvitsemasi maanrakennusainekset, puutarhamullan ja kuorikkeen kuormattuna niin peräkärryihin kuin kuorma-autoihin.

Kysyttävää palveluistamme?
Ota yhteyttä!

Tarvitsetko lisätietoja palveluistamme tai haluatko meiltä tarjouksen?

Lähetä meille viesti alla olevan lomakkeen avulla, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kysyttävää ympäristöpalveluistamme?
Ota yhteyttä!

Tarvitsetko lisätietoja tai mietityttääkö jokin aiheeseen liittyvä? Kysy lisää kierrätyksen ammattilaisilta!