Pelivarusteita lainaan lapsille Circulationin tuella

Uutiset
4.10.2021

Circulation Oy on mukana tukemassa vantaalaisen jääurheiluseuran Ringette Walapaisin varustelainaamoidean toteutusta.

Circulation-varustelainaamosta saa pidempiaikaiseen lainaan ringetteen soveltuvia hartia-, kyynär- ja polvisuojia, ringettehousuja ja pelihanskoja useammassa koossa. Lainaamo on tarkoitettu Walapais-seuran sisällä sekä joukkuetoimintaan mukaan tuleville uusille pelaajille, joukkuetoimintaa harkitseville pelaajille, että jo joukkuetoiminnassa mukana oleville pelaajille. Varusteita saa lainaksi Walapaisin valmentajien ja joukkueiden muiden toimihenkilöiden kautta.

”Walapaisin toiminnan keskiössä on tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa iästä, taitotasosta ja taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Se, että olemme löytäneet Circulation Oy:n kaltaisen yrityksen yhteistyökumppaniksemme, joka jakaa meidän kanssamme samanlaisen arvopohjan ja tavoitteet - on meille urheiluseurana iso asia. Uskon, että varustelainaamon myötä yhä useampi lapsi ja nuori pääsee kokemaan ringeten pelaamisen ja joukkuetoiminnan tuoman liikunnallisen ilon”, kiteyttää Ringette Walapais ry:n puheenjohtaja Niina Koljonen.

"Lasten terveyden sekä fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin edistäminen etenkin nykytilanteessa on erityisen tärkeää. Halusimme lähteä tukemaan Walapaisin ideaa varustelainaamon perustamisesta, jotta lapsilla olisi matalampi kynnys mennä mukaan joukkuetoimintaan eikä esimerkiksi perheiden taloudellinen ahdinko olisi esteenä harrastamiselle. Varustelainaamoajatus on hyvin linjassa myös sen kanssa, mitä Circulation tekee eli kierrättää. Näemme varusteiden kierrättämisen yhtenä pienenä, mutta monelle lapselle merkittävänä kestävää kehitystä tukevana toimintana, mihin olemme myös yrityksenä sitoutuneet", toteaa yhteistyöstä Circulation Oy:n toimitusjohtaja Marcus Mannerla.

Lisätiedot:

Circulation Oy, laatu- ja ympäristöpäällikkö Marja Leena Pinomaa, marjaleena.pinomaa@circulation.fi, puh. 0400 546 202

Ringette Walapais ry, puheenjohtaja Niina Koljonen, walapais@walapais.fi, puh. 050 543 1720, www.walapais.fi

Takaisin artikkelilistaan