Pyöräillen tukea vakavasti sairaille lapsille

Uutiset
2.11.2021

Circulation Oy on jo kolmatta vuotta Team Rynkeby Vantaa -joukkueen mukana matkalla Pariisiin.

Team Rynkeby - God Morgon Finland on osa eurooppalaista hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, Team Rynkeby:ta, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Kaudella 2021- 2022 hyväntekeväisyyspyöräilyhankkeeseen osallistuu yli 2 000 pyöräilijää ja 500 huoltohenkilöä yhdeksästä eri maasta: Tanska, Ruotsi, Suomi, Norja, Färsaaret, Islanti, Saksa, Sveitsi ja Belgia. Joukkueita on yhteensä jo 65.

Vuoronvaihto henkilökunnan sisällä

Tänäkin vuonna voimme ylpeästi kertoa, että yksi pyöräilijöistä on osa henkilökuntaamme. Satulalle on hypännyt uutena joukkueen jäsenenä talousosastomme Nita Keränen.

”Kun tekninen päällikkömme Tuomo Tiihonen tiputti valmiin paketin syliini, en pohtinut asiaa kauan. Olin aikaisemmin suunnitellut pyörämatkaa Lappiin, mutta mikäs sen hienompaa kuin pyöräillä ja samalla auttaa vakavasti sairaita lapsia. Lähetin hakemuksen ja onnekseni pääsin osaksi Team Rynkeby Vantaa -joukkuetta”, kertoo Nita Keränen.

Keräyksellä iso lahjoitus vakavasti sairaille lapsille

Osallistujat sitoutuvat harjoittelemaan kauden aikana mm. pyöräilemällä 1 200 km ennen Pariisin matkaa. Sen lisäksi he sitoutuvat ponnistelemaan kerätäkseen rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.
Osallistujat kattavat itse omat kulunsa, mutta hankkeen hallinnollisten kulujen kattamisesta vastaavat Eckes-Granini ja avun kohteena olevat organisaatiot. Siten kaikki lahjoitukset menevät niille järjestöille, joiden kanssa Team Rynkeby -säätiö tekee yhteistyötä, ja niihin tarkoituksiin, joihin niitä eniten tarvitaan.

Vuonna 2021 Team Rynkeby -säätiö lahjoitti 9,7 miljoonaa euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Suomen keräystulos oli 942 584 euroa, josta 70 % sai Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö ja 30 % Sylva ry.

Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen tavoitteena

”Yrityksenä meille on tärkeää jakaa hyvää menestyksestämme niille, jotka tarvitsevat eniten apua. Tuemme nyt kolmatta vuotta Team Rynkeby Vantaa -joukkuetta Kultasponsorina. Toimitusjohtajana voin olla vain ylpeä, että henkilökuntaamme kiinnostaa hyväntekeväisyys sekä urheilu tällä tasolla. Molemmat varmasti lisäävät työhyvinvointia”, sanoo Circulation Oy:n toimitusjohtaja Marcus Mannerla.

”Pyöräilytreenit ovat jo alkaneet yhteislenkeillä ja spinningtunneilla. Olen päässyt tutustumaan näihin upeisiin ihmisiin, jotka haluavat laittaa vapaa-aikaansa tähän projektiin. Meillä on 10 kuukautta aikaa nostaa kunto tarvittavalle tasolle. Henkilökohtainen tavoitteeni on olla mahdollisimman paljon vetoryhmässä. Jos meillä tosissaan on vain tämä yksi elämä, niin minä otan siitä kaiken irti”, unelmoi Nita Keränen.

Team Rynkebyn toimintaan voit tutustua: www.team-rynkeby.fi.

Team Rynkeby Vantaa -joukkuetta ja Nitan matkaa voit seurata Facebookissa sivulla Team Rynkeby – God Morgon Vantaa ja Instagramissa tilillä trgmvantaa.

Takaisin artikkelilistaan