Circulation Oy on ostanut Gles Kierrätys Oy:n liiketoiminnan

Uutiset
22.12.2021

Kierrätysalalla toimivat Circulation Oy ja Gles Kierrätys Oy ovat sopineet Gles Kierrätys Oy:n liiketoiminnan kaupasta. Liiketoiminta siirtyy Circulation Oy:lle 1.1.2022 alkaen.

Circulation Oy on jatkanut tasaista kasvuaan viimeisten vuosien aikana. Toiminta on laajentunut Uudellamaalla uusien vastaanottopaikkojen avaamisen myötä. Vastaanotettavien materiaalien valikoima ja vastaanottokapasiteetti ovat kasvaneet jatkuvasti.

”Hankittu liiketoiminta tukee Circulation Oy:n strategiaa kasvaa kierrätysalan edelläkävijäksi Uudellamaalla. Toiminta laajenee pääkaupunkiseudulla Helsinkiin sekä kokonaan uusille paikkakunnille Lahteen ja Mäntsälään. Kaupan myötä vahvistamme tarjontaamme ja palvelujamme. Asiakaskuntamme kasvaa entisestään ja asiakkaillamme on useampia vaihtoehtoja kierrätettävien materiaalien toimituspaikoiksi, usein lyhyemmillä kuljetusmatkoilla”, toteaa Circulation Oy:n toimitusjohtaja Marcus Mannerla.

Gles Kierrätys Oy:n pääomistaja ja toimitusjohtaja Janne Kuulasvuo aloittaa kaupan myötä betoniliiketoiminnan toimialajohtajana Circulation Oy:ssä. ”Liiketoiminnan kauppa syntyi lopulta todella nopealla aikataululla ja vaivattomasti tutun yhteistyökumppanin kanssa, kun molemmat jakoivat samanlaisen vision kierrätysalan sekä kaupan kohteena olevan liiketoiminnan tulevaisuudesta”, kommentoi Janne Kuulasvuo. ”Yhdessä olemme enemmän ja verkostomme on laajempi.”

Lisätietoja:

Marcus Mannerla, toimitusjohtaja, marcus.mannerla@circulation.fi, 040 911 8881

Janne Kuulasvuo, toimialajohtaja, janne.kuulasvuo@circulation.fi, 050 1448

CIRCULATION Oy on vuonna 2012 perustettu vantaalainen perheyritys, joka on keskittynyt kierrätys- ja ympäristöpalveluihin. Yritys käsittelee purkubetonia, rakennussekajätettä, purkupuuta, kantoja, risuja ja muita luonnonmateriaaleja. Käsitelty materiaali menee hyötykäyttöön esimerkiksi maanrakennuskohteille ja poltettavaksi – tai edelleen kierrätykseen. Loppusijoitettavan jätteen määrä pyritään minimoimaan. www.circulation.fi

Takaisin artikkelilistaan