Myyntipäällikkö haussa

Tiedote
21.9.2022

Oletko sinä etsimämme myynnistä kierrätysalalla vahvan kokemuksen omaava henkilö?

Circulation Oy on vantaalainen nopeasti kasvava perheyritys, jonka toiminta keskittyy betoni- ja tiilijätteen, rakennusjätteen, purkupuun, kantojen, risujen ja muiden luonnonmateriaalien käsittelyyn. Käsitelty materiaali menee hyötykäyttöön esimerkiksi betonimurskeena maanrakennuskohteille ja hyödynnettäväksi energiana voimalaitoksiin – tai edelleen kierrätykseen. Loppusijoitettavan jätteen määrän pyrimme minimoimaan. Asiakkaitamme ovat rakennus- ja maanrakennusalan yritykset sekä voimalaitokset Uudellamaalla.

Yrityksen hallittua kasvua tukemaan etsimme vakituiseen työsuhteeseen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme myyntipäällikköä, joka huolehtii nykyisten ja uusien asiakkaidemme kierrätyspalveluiden myynti- ja asiakastarpeista Uudellamaalla. Tehtäväsi painopiste on uusasiakashankinnassa ja myynnin kenttätyössä.

Sinulla on jo olemassa oleva oma yhteistyökumppaniverkosto, jota laajennat ja kasvatat lisää. Haluat kehittää liiketoimintaamme ammattitaitoisesti.

Toivomme sinulta vahvaa kokemusta ja näyttöjä sellaisten kierrätyspalvelujen myynnistä, joihin yrityksemme on keskittynyt. Olet asiakaslähtöisesti myyntihenkinen ja oma-aloitteinen. Pärjäät hyvin erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme erittäin monipuolisen, vaihtelevan ja haastavan työnkuvan. Meillä on hyvä meininki ja työyhteisömme on rento ja konstailematon. Pääset mukaan kehittämään yrityksemme myyntiä sekä asiakassuhteiden hoitoa ja kehittämistä. Kiinteä toimipisteesi tulee sijaitsemaan Helsingin kierrätyslaitoksemme yhteydessä Tattariharjussa, Malmin kupeessa.

Lisätietoja työtehtävästä antaa toimitusjohtaja Marcus Mannerla joko sähköpostitse marcus.mannerla@circulation.fi tai puhelimitse 040 911 8881.

Mikäli koet olevasi juuri oikea henkilö tähän tehtävään, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV osoitteeseen marcus.mannerla@circulation.fi. Lähetäthän hakemuksen viimeistään 15.10.2022. Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Takaisin artikkelilistaan