Rami eläkkeelle

Tiedote
17.5.2023

Circulation Oy:n tuotantojohtaja Raimo ”Rami” Haantaus on jäämässä eläkkeelle.

Yli neljän vuosikymmenen työuran jälkeen ympäristöhuolto- ja kierrätysliiketoiminnassa Rami on päättänyt jäädä eläkkeelle 1.7.2023 alkaen. Sitä ennen pidettävien lomien vuoksi hänen viimeinen työpäivänsä Circulationissa on 17.5.2023.

Olen päässyt seuraamaan alan huimaa kehitystä niin kuljetus- kuin käsittelypuolella alan isoimmissa yrityksissä Suomessa. Käsittelyyn on tullut robotteja, kierrätys on lisääntynyt ja kaatopaikkoja on kadonnut. Nyt on kuitenkin aika siirtyä seuraamaan kehitystä hieman rauhallisemmalta puolelta. Kiitokset kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille, Circulation Oy:n työntekijöille ja muille, joiden kanssa olen saanut olla tekemisissä näiden vuosien aikana!”, sanoo Rami.

Ramin tehtäväkuva Circulationissa on ollut laaja. Olemme päässeet hyödyntämään hänen vahvaa kokemustaan ja kontaktejaan liiketoimintamme kehittämisessä sekä tuotannossa että myynnissä. Haluankin kiittää koko Circulationin puolesta Ramia näistä yhteisistä vuosista ja toivottaa hänelle leppoisia eläkepäiviä.”, sanoo Marcus Mannerla, Circulation Oy:n toimitusjohtaja.

Yhteyshenkilöt jatkossa

Myynnin yhteyshenkilömme löydät tämän linkin kautta.
Muissa asioissa voit ottaa yhteyttä toimitusjohtaja Marcus Mannerlaan.

Takaisin artikkelilistaan