Raskaan kaluston asentaja haussa

Tiedote
2.2.2022

Etsimme kokenutta raskaan kaluston asentajaa, jonka vastuulla tulee olemaan kalustomme huolto eri toimipisteissämme Uudellamaalla.

Huollettavaan kalustoon kuuluu mm. kaivinkoneita, pyöräkuormaajia ja kuorma-autoja. Käytössäsi tulee olemaan huoltoauto kierrätyslaitostemme välillä liikkumiseen.

Miten onnistumme yhdessä?

Toivomme sinulta rentoa, mutta periksiantamatonta asennetta sekä sopivasti huumorintajua ja sitoutuneisuutta. Työsi on itsenäistä, mutta työkavereiksesi saat laitostemme ammattitaitoisen ja rennon tiimin.

Olethan jo alalle kouluttautunut ja hankkinut työkokemusta vastaavista tehtävistä? Saat työhösi kattavan perehdytyksen, mutta valitettavasti emme voi kouluttaa tähän tehtävään, minkä takia edellytämme vankkaa kokemusta vastaavasta työstä.

Meille työntekijöiden hyvinvointi, yhteisöllisyys ja reilu meininki ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita. Haluamme välttää turhia hierarkioita, mutta vastaavasti toivomme työntekijöiltämme vastuullisuutta ja tarttumista töihin oma-aloitteisesti ja ennakkoluulottomasti.

Hakuprosessi

Oletko Sinä etsimämme henkilö tai tiedätkö jonkun, jolle tämä paikka olisi loistava mahdollisuus näyttää kykynsä? Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen marcus.mannerla@circulation.fi. Hakuaika päättyy oikean työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Marcus Mannerla, +358 40 911 8881 tai marcus.mannerla@circulation.fi.

Takaisin artikkelilistaan