Ajankohtaista
Blogi

Uutiset, tiedotteet ja blogi

“Luotettava kumppani, jonka kanssa asiat toimivat niin kuin sovitaan” – Kuljetusliike Sirén on tyytyväinen yhteistyöhön Circulationin kanssa

Kuljetusliike Sirén ja Circulation ovat tehneet yhteistyötä jo päälle vuoden verran. Yhteistyötä on viime aikoina myös laajennettu.

Blogi
26.3.2024

Syntypaikkalajittelulla rakennus- ja purkujäte hyötykäyttöön

Syntypaikkalajittelu on ratkaiseva tekijä rakennus- ja purkujätteen hyötykäyttöasteen nostamisessa. Tavoitteiden täyttymistä voidaan tavoitella yhteistyössä kiertotalouspalveluiden ammattilaisen kanssa.

Blogi
13.2.2024

Puujätteen kierrätys 

Puujätteen kierrättäminen on tärkeää, jotta hyvästä materiaalista saadaan suurin hyöty irti. Anna puujätteelle uusi elämä ja tuo se kierrätettäväksi laitoksellemme.

Blogi
24.1.2024

Rakennuttaja: Minimoi rakennusjäte vaivattomalla kierrätyksellä

Tiesitkö, että rakennuttajalla on vastuu syntyvästä rakennusjätteestä? Näin purku- tai rakennusjätteen kierrätys hoidetaan vastuullisesti.

Blogi
5.1.2024
betonin kierrätys

Betonin kierrätys: 6 seikkaa, jotka kannattaa ottaa huomioon

Betonin kierrätys sujuu rivakasti ja mutkitta Circulationin kierrätyslaitoksilla. Tässä artikkelissa kerromme, miksi kannattaa kierrättää betonijätettä juuri meillä sekä mitä on syytä ottaa huomioon ennakkoon.

Blogi
5.9.2023

Kiertotalous, mitä se tarkoittaa?

Mitä on kiertotalous, ja miten se liittyy Circulationin toimintaan? Entä miten kiertotalous toimii Suomessa, ja miten kiertotaloutta voitaisiin tukea esimerkiksi rakentamisessa ja politiikassa? Vastaukset kysymyksiin löydät tästä jutusta.

Blogi
5.6.2023