Ajankohtaista
Blogi

Uutiset, tiedotteet ja blogi

Vastuullinen työnantaja tukee niin oman henkilöstön kuin opiskelijoiden osaamisen kartuttamista

Circulationin väki opiskelee ahkerasti työnteon ohella. Työntekijöiden ammattitaidon kehittäminen on yrityksen näkökulmasta paitsi kannattavaa, myös vastuullista toimintaa.

Blogi
26.6.2024

Circulationissa ei tuijoteta rekrytoitavan ikää – vanhempien työntekijöiden osaaminen on yrityksen voimavara

Circulationissa työskentelevien ikähaarukka on 18-80 vuotta. Käytännön kokemus osoittaa, että ikäsyrjintä on resurssien haaskaamista.

Blogi
29.5.2024

Nopeaa ja toiveita vastaavaa toimintaa – MMK Restaurointi kiittää Circulationia laadukkaasta palvelusta

Pääkaupunkiseudulla toimiva MMK Restaurointi Oy on ollut Circulationin asiakas noin vuoden ajan. Yhteistyö on toiminut mallikkaasti.

Blogi
8.5.2024

“Luotettava kumppani, jonka kanssa asiat toimivat niin kuin sovitaan” – Kuljetusliike Sirén on tyytyväinen yhteistyöhön Circulationin kanssa

Kuljetusliike Sirén ja Circulation ovat tehneet yhteistyötä jo päälle vuoden verran. Yhteistyötä on viime aikoina myös laajennettu.

Blogi
26.3.2024

Syntypaikkalajittelulla rakennus- ja purkujäte hyötykäyttöön

Syntypaikkalajittelu on ratkaiseva tekijä rakennus- ja purkujätteen hyötykäyttöasteen nostamisessa. Tavoitteiden täyttymistä voidaan tavoitella yhteistyössä kiertotalouspalveluiden ammattilaisen kanssa.

Blogi
13.2.2024

Puujätteen kierrätys 

Puujätteen kierrättäminen on tärkeää, jotta hyvästä materiaalista saadaan suurin hyöty irti. Anna puujätteelle uusi elämä ja tuo se kierrätettäväksi laitoksellemme.

Blogi
24.1.2024