Ajankohtaista
Blogi

Uutiset, tiedotteet ja blogi

betonin kierrätys

Betonin kierrätys: 6 seikkaa, jotka kannattaa ottaa huomioon

Betonin kierrätys sujuu rivakasti ja mutkitta Circulationin kierrätyslaitoksilla. Tässä artikkelissa kerromme, miksi kannattaa kierrättää betonijätettä juuri meillä sekä mitä on syytä ottaa huomioon ennakkoon.

Blogi
5.9.2023

Kiertotalous, mitä se tarkoittaa?

Mitä on kiertotalous, ja miten se liittyy Circulationin toimintaan? Entä miten kiertotalous toimii Suomessa, ja miten kiertotaloutta voitaisiin tukea esimerkiksi rakentamisessa ja politiikassa? Vastaukset kysymyksiin löydät tästä jutusta.

Blogi
5.6.2023
Rakennusjätettä ja käsittelyä Circulationin toimipisteellä

Rakennusjätteen kierrätys Circulationilla

Rakennusjätteen kierrättäminen meidän kanssamme on helppoa. Lue tästä jutusta, mitä rakennusjäte on, millaista rakennusjätettä meille voi tuoda ja mitä rakennusjätteelle tapahtuu kierrätyslaitoksillamme.

Blogi
16.3.2023
Kierrätyslaitosta ylhäältä kuvattuna: koneita, maa- ja puuainesta jne.

Mikä Circulation? Eli kiertotalous ja kierrätystyömme pähkinänkuoressa

Oletko koskaan miettinyt, mitä puretusta kerrostalosta syntyvälle jätteelle tapahtuu? Tai mihin häviävät maasta keväisin haravoidut hiekat ja risut? Vastaus löytyy kierrätyslaitoksiltamme – ja tästä tekstistä.

Blogi
7.2.2023

Jätettä vai uusiutuva, uudelleen käytettävä materiaaliresurssi?

Kerran käyttöönotetuista luonnonvaroista tulisi ottaa kaikki hyöty irti. Kierrätysmateriaalin käyttö raaka-aineena edistää luonnonvarojen tehokasta käyttöä ja on oleellinen osa kiertotalouden toteutumista.

Blogi
5.10.2022

Sähköinen siirtoasiakirja tulee – oletko valmis?

Sähköiset siirtoasiakirjat korvaavat vauhdilla paperisia siirtoasiakirjoja. Jätelainsäädännön muutokset viime vuonna ovat vauhdittaneet tätä. 1.9.2022 alkaen tietyt siirtoasiakirjojen tiedot tulee viedä SIIRTO-rekisteriin.

Blogi
1.9.2022